Jobbig dag idag ❤️

11 maj, 2022 16 Av Ingela Fohlin

Jag har inte skrivit något om Marita för jag har inte riktigt orkat det. Men idag just nu är hon hos onkologen för besked.  Hon ska förmodligen börja cellgifter nästa vecka, en tuff behandling kommer det att vara har de sagt. Hon har bara pratat med kirurgen som berättade för henne att hon hade bukhinnecancer och att det spridit sig till äggstockar, äggledarna, både delar av tjocktarmen och tunntarmen och hela livmodern. 😢 ingen bra cancer sort alls. Vi har ingen tur alls i vår familj. Det är inte så bra prognos alls för den sorten. Konstigt att både Robin, jag och hon får en så elak aggressiv cancer. Helt sjukt, galet…. Det är ju spridd cancer så det är ju inte bra. Jag har bara en stor klump i magen. Det här är hemskt verkligen.

Nu måste vi bara ta en dag i taget.  Det kan ju vara därför också jag inte mår så bra, att jag får bakslag, det blir för mycket att tänka på. Jag va på yogan igår och det gick inget vidare. Började hyperventilera där för att jag ansträngde mig lite och gjorde lite övningar stående. Det är som det är. Det blir så när jag anstränger kroppen. Jag har svårt att stå upp för länge.  Vill bara att vi ska få ha ett någorlunda vanligt liv snart.  Jag vill ju orka finnas där för henne ❤️❤️❤️ Jag vill verkligen inte att hon ska behöva gå igenom samma sak. Men det måste hon göra nu och vi kommer att fixa det med ❤️ det vet jag.

Det är bra att vi har lite kyckling bebisar hemma så jag får lite annat och tänka på. 🐥 Det kom 7 till så sammanlagt fick vi 15 kycklingar. Två stycken kom en tjej och hämtade igår till hennes höna som behövde några bebisar och det har gått jätte bra skrev hon förut och berättade.

Kram till er alla ❤️