Jätte bra tips idag får ni 👍😊

18 januari, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Igår va jag inne stan och hälsade på Lenas mamma som har en så jätte söt liten valp ❤️ helt underbar själ. Honom skulle jag vilja ta med mig hem så fin va han. Tror inte Stefan skulle uppskatta en hund till 😂

Sen räckte det den dagen 🙄 sen låg jag i soffan resten av dagen / kvällen. Vi fick en mysig stund på dan ändå. ❤️

Men nu måste jag berätta om tipset 👍.             I lördags fick jag in en glasbit i fingret och fick inte ut den. Jag provade tillslut med asolsprit omslag över natten men det hjälpte inte. Sen när vi satt och fikade igår så berättade jag för Lena och Gertrud om glasbiten och Lena hittade på nätet att man kunde ta bikarbonat blandat med lite vatten och lägga på med tejp över och det fungerade verkligen. Så på kvällen fick jag ut den, bikarbonatet gjorde att den kom ut en bit så jag fick tag i den. 👍

Stefan och Hampus glömde att ta bort utebelysningen som stod vid björken när de tog ner den 😳 så vi blev en lampa mindre. Och en massa glas i gruset. Därav glaset i mitt finger.
Idag åkte jag med Hampus in till stan för ett ärende. Sen har jag legat och tittat på Systrarna på Fredenslund, jag är inne på sista säsongen nu. Den är bra tycker jag 😊👍

Kram till er alla ❤️