Jag är så glad över alla underbara människor som vill hjälpa mig

30 januari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Mina älskade syskon och några av mina älskade kusiner har startat en insamling på Facebook för att jag ska kunna åka i väg utomlands på behandling. De har lagt ner hur mycket tid som helst på att leta behandlingsalternativ överallt utomlands där de kan behandla just min trippel negativa cancer. Och de ville starta en insamling tidigt på Facebook, men jag har tyckt att det varit jättejobbigt att lägga ut om min situation och att jag behöver hjälp ekonomiskt för att få hjälpen utomlands, det kändes jätte jobbigt. Men nu känner jag att det var det bästa de har gjort. Jag är så oerhört glad, tacksam och så rörd över att så många läser inlägget och hjälper mig . Jag känner som tacksamhet och så oerhört glad över jag har fått så mycket hjälp och tårarna har runnit nerför mina kinder av lycka för att det finns så många underbara människor runt omkring mig, jag är så tacksam för alla min vänner och de som jag inte känner. Det finns så många omtänksamma människor. Jag har fått så många sms och på messinger om att de finns för mig och att ensam är inte stark utan vi gör det här tillsammans. Jag blir så glad så det finns inte ord. Om jag inte skulle vinna min kamp mot cancern så ångrar jag inte en minut att de la ut insamlingen för det har gett mig så mycket glädje, nu gråter jag nu när jag sitter här och skriver men för att ni alla har visat sån värme och omtänksamhet så det finns inte ord för det. Jag känner mig verkligen inte ensam i det här.