Inget vidare idag för Hampus

21 januari, 2022 2 Av Ingela Fohlin

Stefan och jag tittade på varandra efter att vi hörde Hampus spy igen ikväll fy ska vi må så snart 😱
Stackarn han mår inte alls bra. Vi tyckte att det va lite bättre mitt på dan en stund för han fick i sig lite mat, men sen blev han sämre igen och har spytt och sover bara och har feber.  Vi kände att det inte va någon idé att isolera oss från varandra eftersom det också smittar innan man får symtom så då kände vi att han lika bra kunde vara kvar här inne hos oss och så har vi lite koll också på honom ❤️
Det är som det är. Det är bara att vänta ut det och hoppas att det inte blir värre. Vi har inte så mycket val direkt 🙄
Så idag låg jag inte själv i soffan.
Vet inne om jag skrev att jag fått besked om att mina prover som jag tagit va bra iallafall. Men jag måste bara ringa till onkologen för att se om jag ändå  måste ta nya prover. Jag får kolla upp det på måndag. För det glömde jag idag 🙃

Kram till er alla ❤️ och önskar er en trevlig helg i solen ☀️
jag va ute mitt på dagen en stund i solen och bara njöt av solen ☀️☀️Så härligt