Inget vidare besked 😢

23 maj, 2022 21 Av Ingela Fohlin

Jag har troligtvis som det ser ut två metastaser i lungorna…. Han började att fråga om jag har hosta och svårt att andas… Då förstod vi att det va något i lungorna 😨

Jag har ju svårt med andningen men de har jag ju trott berott på utmattningen / postcovid för jag blir ju andfådd när jag anstränger mig.

det är tur att jag har en så professionell, så närvarande och omtänksam onkolog så han sa att när han såg röntgen bilderna med en gång så såg han hur alvarligt det va och satte igång processen med en gång. Han har redan skickat iväg mina tidigare tumörer till Uppsala för att se om det går att prova någon ny behandling eller imunterapi. Och så har han skickat iväg kallelse till PET röntgen. Han sa att annars tar vi allting så lång tid, Vi får se, I morgon skulle han träffa andra onkologer och lungläkare för att se hur vi ska gå vidare. Förmodligen blir det en PET röntgen,.Det går inte att faställa diagnos riktigt ännu eftersom det inte går att ta prover i lungorna för att skicka till patologen. Det är jävla skit att det sitter i lungorna, så kan man ju säga. Så nu är det bara att vänta och se hur vi går vidare.

Kram till er alla ❤️