Inget bra besked förmodligen 😥

22 september, 2020 30 Av Ingela Fohlin

Fick brev från min läkare idag 😱 en kallelse till nästa torsdag klockan 11,00. Nu är det förmodligen så att jag har fått tillbaka det. 😱😢Hade en magkänsla på det men hoppades att den inte skulle stämma. 😥 jag har haft ont i bröstet och ont i lymfkörtlarna som jag berättat om tidigare. Och så har jag ju haft ont i huvudet, vaknat av huvudvärk..

Vi som hade en så bra och skön helg och jag som tycker att det är så roligt att jobba mer nu också. Nu skrev hon också att jag skulle ta prover två dagar innan….. Vi har ju bestämt att hon ringer om svar för att jag vill att det går fortare. Och det har hon ju gjort de sista gångerna Men nu ska jag dit och ta prover innan. Så nu såg det ju något som inte vad bra alls på röntgen i fredags och det kan ju inte vara bra eftersom hon skickade brevet i går…. Plus att jag ska ta prover, det har jag aldrig gjort innan… Jävla cancer jävel. Och jag blir så arg på mig själv för jag vet ju att jag slarvat jätte mycket med allt vi tar. Jag har inte heller tagit oljan för att jag tycker att det blivit för dyrt, att vi inte har råd… Tror att jag är nån jävla super kvinna som klarar allt. Så jävla dumt, så idiotiskt, när jag har den jävla värsta bröstcancer man kan ha… Så jävla dumt.

Men så är det och nu är det inget att göra åt det. kan ju ha över allt, alvarligt lär det ju vara. Faan vilket jäkla liv vi har 😢

Hur ska jag/ vi klara av att leva och vänta i över en vecka, 9 dagar till. Så jävla hemskt…

Men vi måste ju leva så är det ju bara och jag ger inte upp för det…. Nu är det bara att låta 9 dagar gå..

Kram till er alla ❤️