Inget besked idag heller.

31 januari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Jag ringde till onkologen och inget besked ännu. All den väntan, tankarna går på högvarv ibland helst på nätterna. då får jag ofta ångest. Har jag metastaser på flera ställen, jag är så rädd att få tumörer i något organ. Jag vill leva, den växer så jäkla snabbt. De sista nu som de såg på ultraljudet hade vuxit upp till 1 cm på bara två veckor och två stycken. Och den andra som de skulle ha opererat bort hade ju vuxit upp till 2 cm på cirka två veckor. Det är en jäkla snabbväxande aggressiv cancer. Men nu har jag haft bra dagar så nu tänker jag att oljan hjälper för annars blir jag knäpp på väntan om jag får leva ett halvår till ett något eller några år till. När jag frågade sjuksköterskan efter att jag fått första metastasen som de opererade bort i mars, hur länge jag kunde leva så sa hon att det var svårt att säga men kanske något år eller några år, väldigt få men nån kan leva upp till 10 år. Jävligt tungt att få det till sig.

Idag har Jag haft en härlig dag i skolan idag efter ha varit och hälsat på. Jag älskar att träffa alla elever och personal, de ger mig så mycket energi och jag blir så glad när jag åker hem därifrån. Jag jobbar på en skola som kurator så det är där jag har varit och hälsat på.