Ingen bra dag idag 😳

Ingen bra dag idag 😳

17 november, 2021 12 Av Ingela Fohlin

Idag fick jag en skitdag för igår. Jag åkte in på morgonen igår för att titta på en dörr och fönster till Hampus hus och senare skulle jag få massage / healing på eftermiddagen och dum som jag va så trodde jag att jag  kunde vila i bilen tills jag skulle till HarmoniskBalans.  Men det gick sådär för idag har jag mått så jäkla dåligt och natten va lika dan så jag inte kunde sova. Och ligger man i sängen och inte mår bra så kommer alla konstiga tankar och jag kände mig bara sjukare och tänkte på saker jag inte behövde tänka på på natten. 🙄 Konstigt det där att alla möjliga tankar bara poppar upp just på natten när man bara ska sova . Jag hade ju tänkt att jag skulle ha åkt till jobbet på förmiddagen en stund idag men det gick inte alls att komma ur soffan idag. Kom knappt ur sängen 😴

Jag fick healing igår och det kändes verkligen. Det kändes på ett märkligt sätt, men på ett bra sätt.  Det kan jag rekommendera att ni ska prova. Gunilla är jätte duktig och det är så skönt och så avkopplande att vara där. Gå in på HarmoniskBalans.se 🥰 och se vad hon har at erbjuda. ❤️

Igår va jag också hos Robin och tände ljus ❤️😢 på söndag är det ett år sedan han togs ifrån oss. Helt sjukt 😢 ett helt år har gått…

Min Älskade syster har varit här idag ❤️

I morgon hoppas jag på en bättre dag än idag då tänkte jag isåfall åka till jobbet en stund.

Kram till er alla ❤️