Inga metastaser 🙏🙏🙏

Inga metastaser 🙏🙏🙏

19 juli, 2022 30 Av Ingela Fohlin

Alltså det här är så underbart 🙏 min onkolog ringde och berättade att metastaserna har försvunnit. Jag behöver inte öppna upp bröstkorgen.🙏 De har försvunnit, han berättade att han fick läsa om det två gånger för att se att han förstått rätt. De finns inte kvar 😊  Han sa att jag haft sån tur nu och att jag klarat mig så länge med tanke på den invasiva cancern jag har och att den är spridd 🙏

Jag kan knappt förstå att det är sant. Svårt att ta in ännu att det är så. 🥰 Så ikväll ska vi fira med ett glas vin  Stefan och jag. Vi åker iväg med husbilen några dagar. Jag ska ändå dit den 29 för att han ska göra en genomgång  ändå. Jag är så glad att jag har honom. Han sa att han ville ringa med en gång till mig och berätta den bra nyheten. 🥰

Nu ligger jag i behandlingsrumet på onkologen med Marita, hon får sin fjärde cykel nu. Alltid jobbigt att vara här. Men det går bra. Marita mår okej ändå ❤️