Igår va det 4 veckor sedan Robin togs ifrån oss 😢 ❤️

20 december, 2020 22 Av Ingela Fohlin

Saknaden är enorm, det är så tomt och allt vi gör så saknas han hela tiden. Önskar att det är en mardröm och jag vaknar snart och Robin finns här hos oss. ❤️

Jag Sitter nu i hans fotölj med nallen som jag håller om och kramar ,❤️ Balder på min högra sida hos mig alltid och lille Elton ligger nedanför på Robins filt. Förmiddagen idag va jätte jobbig idag, jag va hemma själv och låg i soffan och grät och saknade Robin så fruktansvärt. Livet är så orättvist ❤️Det är så tomt utan hans närhet.

Efter lunch åkte jag in till stan. Stefan och Hampus åkte in vid 10 ungefär för att fixa med husbilen bland annat hos Tommy Jag åkte till Monica och Emilia och Nelly efter att Stefan fixade en lampa som va trasig på min bil. De bjöd på fika och tacos 😊❤️

Emilia hade gjort en bok som vi fick om Robin och deras vänskap som betydde så mycket for henne ❤️❤️❤️ så himla fin och vilken kärlek i boken. Tårarna bara rann nerför mina kinder när jag läste den för man kände av hur mycket hon älskat Robin och hur mycket hon saknar honom ❤️❤️❤️ älskade Emelia så fint gjort ❤️Robin älskade henne också som vän, det hade en väldigt fin vänskap ❤️ det hade ju känt varandra sen de va små ock långt varandra väl. De har upplevt så mycket tillsammans 🥰

I morgon är en ny dag och vi åker till jobbet alla tre.

Kram till er alla ❤️ ❤️ ❤️

Just det en bild på mig skulle jag ju fixa 😊

Den blev sådär då bilden 🙃 men jag blev jätte nöjd och snygga färger som kanske inte syns så mycket.