Igår blev det sommar lov☀️😊

Igår blev det sommar lov☀️😊

11 juni, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Nu är det ett par dagar sen jag skrev till er ❤️
Igår fick eleverna börja sitt sommarlov och de hade avslutning på skolan. Det är med lite sorg  samtidigt för nu går niorna vidare i livet. Samtidigt är jag så klart glad för deras skull.  Jag kommer att sakna dem bara.  Alla härliga elever, de ska va stolta föräldrarna till dessa omtänksamma och finns elever. Jag fick några fina presenter och så fina sms som jag blev så glad och rörd över ❤️

På eftermiddagen åkte jag till Stefans syster och hade en mysig dag med lunch och så blev jag fin i håret 🥰

Idag har va jag på en jätte fin student fest som började klockan 16 och som tur va slutade det att regna strax efter 16 så de fick en lyckad dag /kväll. Sen åkte jag vidare till nästa student fest och hade med mig Hampus och sen kom Stefan för han jobbade sent idag. Det va också en fin student fest som vi fick äran att vara med på ❤️🥰

I morgon åker vi med husbilen över natten Stefan och jag.

Kram till er alla ❤️