Idag fick jag Healing

21 februari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Idag mår jag jätte bra. Nu känns det jätte bra igen med mina kollegor 🥰 så skönt när man kan prata igenom saker och reda upp det. Så jag har haft en bra dag eller rättare sagt en mycket bra dag. Jag var inne i stan efter jobbet och har fått Healing av en tjej som heter Linda och hon har kommit ner för min skull till Norrköping. Min underbara kusin Gunilla ordnade med det ❤️ Vilken energi hon gav mig, gud jag låg där på britsen och tänkte att nu har vi nog hållit på en timme snart och då hade det gått nästan två och halv timme. Det va jättehärligt, hela hon var helt underbar. Känner att jag kan klara allt nu och jag ska leva länge…. väldigt länge. Jag har mycket kvar att ge till denna värld ännu känner jag, så nu ska det bli så. Jag är duktig på att ta hand om mig tycker jag själv iallfall, det är väl träningen som skulle kunna bli bättre. Men känner att mina fötter blir bättre och bättre så nu kan jag vara ute mer och börja springa så småningom om. Har ju ont efter cellgifterna för de gick på nerverna i fötterna och händerna , värst blev det med fötterna, men nu känner jag att det blir bättre. Jag ska lägga ut allt jag tar tänkte jag så ni får se. Kram till er ❤️