I morgon röntgen

I morgon röntgen

3 maj, 2021 28 Av Ingela Fohlin

Kvällarna är jäkligt jobbiga ibland 😢 jag har bara en klump i magen och vet inte vart jag ska ta vägen känns det som. Det är inte mänskligt att förlora sin son så här. Tårarna bara rinner, nu sitter jag i Robins fotölj ❤️ med nallen i knät och Balder vid min sida. Det är så jävla hemskt allting…, varför Robin, fina älskade Robin. En del dagar är verkligen värre än andra och ikväll är en sån dag.

I morgon är jag ledig eftersom jag ska göra röntgen men innan tänkte jag åka till Robins gamla skola och hälsa på. Jag vill göra det samtidigt som jag vet att det kommer att vara så känslosamt ❤️ han tyckte så mycket om alla på skolan. Jag vill bara ha honom här hos mig ❤️

Jag har blivit hjärntrött efter coviden. Jag har inte  berättat det för er, men jag blir så trött en stund när jag jobbar oftast som tur är på eftermiddagen, det börjar med att det känns som kindbenen svullnar och sen smyger sig tröttheten på och bara blir värre och värre och jag blir verkligen så trött, helt sjukt är det. Jag kan knappt hålla ögonen öppna och jag måste sätta mig och bara blunda och det brukar sitta i nån timme ungefär sen går det bara över som tur är. Men det är en otäck känsla som jag inte har någon koll på. Kör jag bil så måste jag stanna vid vägkanten för det går inte att köra när det blir så. Jag orkar knappt inte röra kroppen eller prata. Fick det varje dag förra veckan men inget i helgen, då va vi bara hemma och tog det lungt. Jag hoppas att det går över snart.

I fredags eftermiddag när jag satt vid datorn  på jobbet började jag känna av det, för jag orkade inte skriva eller tänka så jag packade ihop snabbt för jag tänkte att jag skulle hinna hem. Men jag fick stanna bilen innan jag åkte ut på Arkösunds vägen och vänta ut det bara.

Det är bra ändå att det bara sitter i nån timme. Det finns ju dom som inte kan jobba, det kan ju jag ändå.

Kram till er alla ❤️ och håll tummarna för mig i morgon.