I morgon får jag besked 😳

I morgon får jag besked 😳

20 maj, 2021 26 Av Ingela Fohlin

Det är nästan en vecka sen jag  skrev till er. Jag har mått sådär faktiskt. Har inte vetat vad jag ska skriva till er. Ena stunden tycker jag att det fungerar och i nästa tänker jag på att åka motorcykel mot lastbilen som jag skrev om för ett tag sedan. Men sista dagarna har det känts bättre. Det här med att deppa en dag har jag inte klarat av just nu. Men det har fungerat bra tidigare, så jag kommer säkert tillbaka till det.  För det har hjälpt. Ibland har jag varit så arg på livet och bara velat ha tillbaka Robin.❤️  Jag har varit arg på att alla som bara lever sitt liv. Jag vet att alla måste ju förstås göra det, jag vet, men det är så jag känt. Det har varit skitjobbigt. Och jag har inte velat höra om andra som varit med om andra hemska eller jobbiga saker.
Nu har det varit bättre de sista dagarna och det är skönt att det blir lite varmare ute. Det gör mycket med humöret ☀️ och det är rogivande att hålla på med växter och i växthuset.
Stefan och jag har det bra nu och Hampus med. ❤️

I morgon blir en jobbig dag på många sätt. All oro för vad röntgen svaret kommer att bli. Jag vet inte, jag känner inget, men man vet ju aldrig. Gud det är helt sjukt att leva så här, jag lever tre månader i taget. Vi gör det 😳 Det är jävligt jobbigt rent ut sagt. 😢 man blir knäpp ibland på hur livet är.
Mina biverkningar av covid fortsätter med tröttheten. Det släpper inte, jag blir så varje dag, en halv timme till en timme sitter det i och en del dagar är jag bara jätte trött. Men inte när jag är hemma och ledig.

I morgon ska vi också köra hem Robins EPA och sen på kvällen kommer de som köpt den och hämtar den. Det kommer att bli jätte tufft men ändå rätt.💔 Så I morgon blir en jobbig dag och en natt med många tankar inatt.

Vi får verkligen hoppas att det är lungt med mig i morgon. Håll tummarna ❤️

Kram till er alla ❤️