I morgon är det julafton ❄️🕯

I morgon är det julafton ❄️🕯

23 december, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ jag tycker om att gå in och sätta mig här,  jag känner mig närmare Robin när jag sitter i hans fotölj i hans rum ❤️ jag brukar tända hans ljus också ❤️ Han tyckte lika mycket om det som jag, att tända ljus och göra det mysigt.🥰 Idag va jag inne och tände ett ljus hos Robin och lämnade en ängel. Stefan va där igår. Älskade Robin, en jul till utan dig 😢 det känns  tungt men vill ändå att vi har en jul och äter gott och har lite julmys för jag vet att Robin hade velat att vi skulle ha det. Han hade inte velat att vi skulle strunta i julafton för att inte han finns med oss. Han finns med i våra hjärtan och i himlen ❤️ ❤️ ❤️.

Det blir extra jobbigt när det är såna här helger. Saknaden blir så otroligt stor och smärtsam. Jag tycker om julen men samtidigt är det så många som mår så dåligt och är ensamma. Jag önskar att jag kunde bjuda hem dem till  oss, de som sitter själva ❤️ ingen ska behöva göra det.

Igår kom det hem två kompisar till Robin och hälsade på.❤️ jag blir så glad att de vill komma ❤️

Nu ligger Stefan och sover och Hampus spelar tror jag så jag ska lägga mig i sängen och se någon film snart tänkte jag för jag kan inte sova ännu.  Det är en mus bakom mig, bakom fotöljen som springer omkring 😱 får försöka att fånga in den och kasta ut den. Den kommer  väl säkert in igen då, men har lite svårt att ha död på den. 🙃

Kram till er alla  och vill önska er en god jul ❤️❤️❤️