I morgon är det dags 😳

16 februari, 2021 24 Av Ingela Fohlin

Usch vad det här är jobbigt, varje jäkla gång. Det är verkligen hemskt, alla tankar om livet hur livet är, får jag leva, växer det i kroppen nu .? Har den jäkla cancern satt sig på något organ eller i skelettet 😱. Jag tycker inte att det känns som det ändå, att det växer i kroppen menar jag. Men jag vågar inte lita på vad jag känner. Jag har ju haft lite ont periodvis i lymfkörtlarna under armarna men ändå inte så kanske och lite ont i magen vid naveln men det kan ju vara vad som helst. Jag har inte haft ont i bröstet på samma sätt som förut när jag har fått tillbaka det. Nu är det bara en natt kvar, fy faan säger jag bara. 10,30 i morgon ska vi vara i Linköping. Stefan har tagit ledigt så han kan följa med. Vi får bara hoppas att det är lugnt. Det är inte klokt 😱 vilket liv det här är… Var tredje månad stannar livet upp eller det går inte ens det. För det är röntgen och väntan på att få en dom om jag får leva tre månader till eller inte , till nästa röntgen. Dör jag inte av cancern så lär jag ju dö av det radioaktiva skiten de sprutar in i mig var tredje månad och röntgen som också är så cancerframkallande.

Jag har haft bra dagar nu ändå på jobbet och hemma. ☀️
Nu för tiden sitter jag själv härinne hos Robin❤️ Balder vill inte gå över tröskeln ännu. Han kryper ihop om jag går till honom, han vill inte heller att jag bär in honom. Han har inte varit här inne en enda dag sen vi tog bort Millie. Så konstigt 🤔


Kram till er alla ❤️