Husbils helg

25 februari, 2019 0 Av Ingela Fohlin

I helgen va vi iväg med husbilen till Vadstena lördag till söndag, där mötte vi upp Tommy och Monica och Linda och Linkan. En härlig dag där jag gick på en skön promenad medan de andra gick på slottsvandring. På kvällen blev vi bjudna på mat av Tommy och Monica ute restaurang. En jättetrevlig kväll 🥰 Det blev en rätt så tidig kväll, jag var lite bakis sen fredagen 🤪 då vi var nere i i Arkösund på puben, de hade After Ski, det går ju inte att missa en sån kväll, också en jätte trevlig kväll med vänner.

Idag har jag varit på skolan och sedan var vi inne i stan robin och hans kompis va med in, vi skulle fixa ID men det gick inget vidare, jag trodde att de hade dropp in på det, men det va länge sedan de hade de sa de, så det blev att boka en tid, en månads väntetid blev det. Efter polishuset hade Vi vår obligatoriska Maxi tid iallfall 😊 då vi käkade som vi alltid gör när vi åker till Maxi Robin och jag. Det är så härligt att bara umgås och sitta och njuta av tiden.

Jag är en stolt mamma för Robin har kört upp för AM kortet i söndags och det klarade han så nu är det bara för honom att plugga och göra provet, han gick på intensiv kurs på lovet. Kram till er ❤️