Hostal can Pau  ☀️

Hostal can Pau ☀️

24 oktober, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Jag tror mitt förra inlägg kom lite sent på grund av dålig mottagning. Nu har vi åkte över gränsen till Frankrike och styr hemåt. 😳😱

Vilket underbart ställe vi hittade igår. 🥰 Vi bestämde oss för att åka uppåt i spanien, men visste inte riktigt vart men så hittade vi en ställplats inte långt från gränsen mitt i ingenstans.

I La Jonquera fanns ett jätte stort köpcenter men massa märkeskläder och outlet, det va verkligen jätte stort så mitt i allt fanns  en cannabis butik😊 Det finns det i hela Spanien. Det va nog ett stopp här också för alla lastbilschaufförer, för det va fullt att lastbilar och husbilar mest från Frankrike.

­

Jag tror köpcentret va fransmännen Ullared 😊 så mycket fransmän som va där.  Vi kom dit på eftermiddagen men vi gick in och ut lika snabbt 🙃 jag klarade inte av att vara där inne det va för stort och rörigt med alla människor och ljud, det gick bara inte, jag mådde och mår inget vidare just nu.  Stefan va bara nöjd 😊 annars älskar ju jag sånt 😊 vi åkte till ställplatsen som bara låg cirka 6-7 km bort. En smal, smal krokig väg upp i skogen till ingenstans. Men vi tänkte att vi åker och kollar vi hade ju tid kände vi för vi  kunde åka ner igen och hitta något annat. Men det va en så jätte mysig ställplats, utan el men så fint. Det hade en stor restaurang över den lilla vägen och ett hostal med spa och relax och en bar. Mycket belysning och mysigt och så fräscht. Så himla fint va det, så otippat mitt uppe i skogen. 🥰 så där satt vi på  kvällen och tog ett glas vin utanför husbilen med en härlig utsikt.  Vi gick runt med hundarna på kvällen och fick se att det inte bara va en ställplats ute i skogen vid bergen. Dit skulle jag också kunna åka tillbaka tills för att bara va och njuta. ☀️

Vi hade 24 grader vid 20 på kvällen. ☀️ Vi förstod att det va våran sista varma dag och kväll på ett bra tag.

 Det fanns inga andra hus runt omkring, närmaste va Cantallopa med bara några hundra invånare ☀️

Nu har vi som sagt  åkt igenom franska gränsen. Vi vet inte riktigt var vi stannar ännu. Först hade vi tänkt en natt i Montpelier men vi blev lite osäkra med tanke på disel strejken i Frankrike. Vi träffade några svenskar som hade åkt igenom och det va köer och stopp på alla småvägar och det gick inte och tanka. På betal vägarna va det bättre men ibland svårt där med, men nu har det ju gått en vecka till så vi får se hur det går. Vi har tankat några extra dunkar för säkerhets skull.  Så vi kände att det är nog bäst att vi rör oss uppåt ifall vi blir stannades i Frankrike.

Kram till er alla ❤️