Hon ringde iallafall, men

11 september, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Ja, inte känns det bra efter att jag pratat med henne,min sjuksköterska. 😥 Hon kunde informera mig om att de såg något på röntgen som min läkare ville att de andra läkarna skulle titta på för att se hur de skulle gå vidare… Jag frågade då, men då har jag ju fått tillbaka det alltså, jag kan inte säga något säger hon och fortsätter att försöka hitta på något bra att säga, läkaren vill att de ska ta upp mina plåtar på behandlings konferensen för att flera olika läkare ska kolla på plåtarna, de ses på tisdagar för att bestämma hur de ska gå vidare med varje patient som tas upp där. Jag säger då men det va ju tisdag igår, varför tog ni inte upp det då, ja, säger då min sjuksköterska min läkare va inte på plats i fredags när mitt besked kom så hon kunde inte anmäla mina plåtar, men hon har skickat in dem nu, säger hon för att jag ska bli nöjd, så de tar upp den på nästa konferans nästa tisdag… Hmm, ska jag bli glad nu eller??? Att jag får vänta en hel vecka till för att hon hade en ledig dag frågade jag, ni vet ju hur snabbt den växer… Hur ska jag kunna leva normalt en hel vecka till utan att få reda på någonting, var sitter det? Behandling eller inte? Det är inte rättvist, det är inte ett värdigt liv 😢😢