Hemsk dag idag

8 oktober, 2020 8 Av Ingela Fohlin

Idag har varit en jätte jobbig dag. Bara en hemsk dag och jag önskar att vi bara vaknar upp ur den här jävla mardrömmen. Det va till och med jobbigt att jobba idag. Jag satt vid datorn på rummet och undrande vad gör jag här… Jag kände mig så ensam… när jag gick ut och hämtade kaffe så träffade jag på alla som lever sina liv utan att veta vad som händer i vårat liv, hur fruktansvärt livet kan vara. Ibland är det tungt och jobbigt.

Igår Gjorde jag röntgen. Stefan följde med mig på morgonen och då fick jag en spruta med radioaktivt ämne in sprutat i kroppen. Det Kändes inget vidare att få i sig all gift igen. Det har blivit ett par gånger nu. Sen skulle jag vänta ett par timmar så då åkte vi in till stan igen till Norrköping och Stefan jobbade och jag åkte till Marita och fick lite kaffe. ❤️ sen tillbaka till linköping och Marita följde med mig för röntgen. Den första tog en halvtimme och den andra tog över en timme. Det va jobbigt med röntgen den här gången för den första åkte ner som en platta och skulle vara så, den nästan nudda nästippen och den andra va det som rör som åkte ner och la sig runt huvudet och sedan gjorde den så på resten av kroppen. Jag vad tvungen att ta lugnade för att fixa det, men sen när jag låg där på britsen så tänkte jag på Robin när han har legat med en mask för ansiktet och som de sedan skruvat fast i bänken i 1 1/2 timme och då kunde han knappt blinka så då tänkte jag att då måste jag ju fixa det här och det gjorde jag också. Då är det ingenting.

Kram till er ❤️ nu måste jag åka bort till stallet och se vad det är kvar att göra. Det är lite jobbigt för jag skulle ju velat ha kvar mina hästar. Men livet blir inte som man vill alltid.