Hemma nu 😊

17 augusti, 2021 2 Av Ingela Fohlin

Vi kom hem för en stund sedan sĂ„ det gick rĂ€tt snabbt Ă€ndĂ„ som tur va.😊

Hampus hade sjĂ€lv dragit axeln tillrĂ€tta igĂ„r kvĂ€ll sĂ„ nu va det bara musklerna som fick sig en törn. Det knĂ€ckte till igĂ„r nĂ€r han lyfte och sĂ„ fastnade axeln i ett lĂ€ge och sĂ„ drog han den tillrĂ€tta sjĂ€lv. đŸ˜± Men eftersom han hade sĂ„ ont i dag sĂ„ ringde vi och kollade och de ville att vi skulle komma in.

SÄ nu fÄr han bara vila armen och inte ta i med den tills den kÀnns bra igen.

SĂ„ nu gĂ„r vi och lĂ€gger oss snart.  😮 mĂ„ste bara dricka en massa vatten inför röntgen i morgon innan jag gĂ„r och lĂ€gger mig.

Glömde berÀtta att lÀkaren sa att jag va tvungen att anmÀla matförgiftningen  till Ydre kommun. Det hade jag ingen aning om sÄ det gjorde jag idag och hon jag pratade med va tacksam att jag hörde av mig. SÄ nu vet ni att ni moster ringa till kommunen om ni rÄkar ut för nÄgon matförgiftning.

Kram till er alla ❀