Hemma i soffan med ett glas vin

13 december, 2019 6 Av Ingela Fohlin

Nu har vi packat upp och sitter i soffan med ett glas vin,🍷 så skönt att vara hemma. Tycker veckan har gått bra ändå, men tuff för Robin. Men han har ändå varit på bra humör trots att han varit så trött. Vi har haft det mysigt på Ronald McDonald ändå, vi tänker att vi måste ändå ta till vara på dagarna och ta en dag I taget.❤️ Sån tur att det finns ett sådant boende som vi fått vi i. Träffade några trevliga föräldrar första dagarna på Ronald som vi åt frukost med och som vi pratade med en kväll. Det va bara jag som hade en deppdag. Men den va över till kvällen när Marita kom ❤️ Igår kom en gammal vän till mig som jag pluggade med till socionom, det va så roligt att träffas. Vi sågs ju varje dag när vi pluggade tillsammans i flera år. Hon hade med sig en frukost bricka, kommer inte ihåg vad det kallas 🤔 iallafall så Robin kunde få lyxen att äta frukost i sängen, så han va glad.

Innan vi åkte hem åt vi lunch och städade och Stefan satt i massage stolen och fick massage 👍😏 lite lyx.

Jag har också legat i den varje dag tills igår när jag läste på en sida där en tjej som opererat sig för några dagar sedan just för bröstcancer och hon frågade om det var okej att hon fick massage. Det va inga bra svar… De mer eller mindre dumförklarade henne..ops!!! Trodde inte att det gjorde något, så jag hoppas att det är okej, jag har ju inte mer ont nu än annars. Det bara strålar, men det har det ju gjort tidigare också. Äh, jag ringer och kollar på måndag.

När vi kom hem precis så kom en vän med välkommen hem blommor ❤️vi blev så glada ❤️ det värmer i hjärtat.

Jag måste ju få berätta🥰 för vi blir så glad ❤️för att ni är så många som läser vår blogg. Sen igår kväll är det över 1000 personer som varit inne och läst. Vi får lite uppdatering, Stefan hittade ett det får vi kunde se hur många som gick in ock läste inte vilka men hur många. Det va roligt ❤️Tack puss och kram till er alla ❤️