Helikopter flygning 😊

Helikopter flygning 😊

30 september, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Idag för ett år sedan åkte Robin och jag helikopter från plattan på Linköpings sjukhus till Arkösund och runt omkring 🥰 vilken upplevelse det va. Jag saknar honom så otroligt mycket ❤️
Robins underbara läkare ordnade så det blev av ❤️

Jag mår sådär fortfarande, tycker att det är så jobbigt när tröttheten och orkeslösheten bara kommer över en för  minsta lilla jag gör. Idag kom en kompis på fika och efteråt skulle vi gå på en promenad. Vi va tvungna att vända bara efter en liten bit för den jäkla orkeslösheten kommer över mig. Och då har jag inte gjort något idag. Igår blev det så bara efter att jag gjort kvällsmat. Jag kunde knappt göra klart maten. Det är som det är…
Jag har satt ihop min egen yoga nu med övningar som jag tagit från olika yoga program jag tittat på. Det känns himla bra👍😊 det gjorde jag på förmiddagen idag. 🥰 Jag tänkte att jag ville ha mycket ryggövningar och för nacken  och resten av kroppen såklart. Det blev bra 👍 så det kommer jag fortsätta med ett tag får vi se 😊

Kram till er alla ❤️