Hårslingan idag 😊

Hårslingan idag 😊

22 september, 2022 6 Av Ingela Fohlin

I förmiddags va jag hos Yvonne på hårslingan och blev så snygg i håret.😊 Det va länge sedan jag va där, tror det va i slutet på maj så det behövdes verkligen.

Jag va tvungen att stanna på vägen till Finspång och ta ett kort på dimman

Sen fick jag stanna och vila på vägen hem en stund. Det brukar räcka med en 30-60 min. Jag känner när det blir för mycket och då åker jag in på en ficka och vilar.

Nyfriserad 😊

Jag mår okej, igentligen inte,  men det är som vanligt. Jag hoppas att när vi åker iväg och gör ett stort miljö ombyte och jag inte har en massa måsten kanske ar det blir en vändning för mig.

Jag gjorde röntgen i söndags och det gick bra ändå förutom att jag blev dålig på efteråt när Marie och jag tog en fika på Lindahls efteråt. Jag va tvungen ar lägga mig på golvet och hyperventilerade där 😨 men jag va inte själv då det gick bra ändå. Men jag blir så trött efteråt bara. Så sen låg jag i soffan resten av dagen /kvällen. Jag har inte blivit något bättre ännu. Men jag tänker att det kan också vara lite så att det inte blir bättre förrän vi kommit iväg. Jag har haft lite måsten att göra som läkarbesök, röntgen, glasögon och då måste jag ju åka in till stan. Sen har jag ju legat resten av dagen när jag varit inne i stan i två timmar max, det tar så mycket på mig . Jag har fortfarande bara några få timmar om dagen sen måste jag ligga. Tror ungefär en sex timmar om dagen iallafall som jag måste ligga i soffan.

Igår kväll fick jag besök en stund av några gamla elever på skolan. De visade upp sin jätte snygga bil och jag blir alltid så glad när de kommer och hälsar på bara så där ❤️❤️ ❤️ underbara ungar. Jag skulle vilja ha dem hemma hos mig hela tiden ❤️

När jag kom hem idag hade vi haft besök på tomten igen. Vet inte om det är viltsvin eller grävling men tycker att det är konstigt att de kommer mitt på dan. De eller den har varit ett par omgångar nu sista tiden men då på natten, inte på dan som idag.

I morgon ska jag in till postcovid mottagningen på förmiddagen.

Kram till er alla ❤️