Har fått röntgen tid nu

5 november, 2019 5 Av Ingela Fohlin

Nu har jag fått jag tid för röntgen på torsdag, samma dag som Robin ska på behandling I Linköping. Det är en kort behandling för honom så Stefan och han får åka själva. Robin orkar inte vänta så länge på sjukhuset som det kommer att ta för mig, det blir en PET röntgen . Jag har fått tid till biopsi också den 13nov. Jag vill inte göra det, det känns inte bra, men måste… Idag har Robin haft en mindre bra dag, men det har funkat ändå. Jag har inte skrivit på två dagar nu. I söndagskväll gick nån slang sönder till vattenpumpen, så det sprutade ut vatten i hela tvättrummet. Det va bara tur att Stefan va hemma annars hade vi nog haft hela hustet fullt av vatten för strömmen gick ju också då, så kolsvart blev det ju också. Stefan kunde som tur va fixa det efter ett par timmar så det blev inga skador iallafall. Igår va Robin på behandling i Linköping och det gick bra, vi köpte med oss revbensspjäll till lunch hemma och lille Milton va ju sugen också, Hampus lille katt, så han fick smaka av mig, men bet då av misstag mig i fingret när han skulle smaka så det blödde. Jag har ju hört att det inte är så bra att bli biten av en katt så jag ringde 1177 ock rådfråga dem, hon ville att jag skulle vänta kvar i luren medan hon ringde vårdcentralen med än gång i Husby och bokade in en tid åt mig. Jag skulle inte vänta sa hon, så det va bara att åka, kändes lite larvigt först för jag tyckte inte att det va så stort. Men sen förstod jag att jag kunde bli dålig och det kunde gå fort ändå. Så jag fick både stelkrampspruta och antibiotika och skulle hålla koll fingret under dagarna för det kunde svullna upp och jag kunde få feber. En halv timme senare åkte jag hem med ett bultande finger. Men idag är det bra som tur är, vi longer jag ingenting . Igår kväll fick vi lite besök också. Och idag har syrran och mamma varit här. I morgon ska jag åka till jobbet och hälsa på 😊 det ska bli roligt. Kram till er ❤️