Hampus på akuten igår

21 juni, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Igår åkte jag upp till akuten med Hampus som har så ont i magen. Jag va med honom en stund, han va där i 7 timmar, stackarn. De gjorde röntgen och det misstänkte njursten så han fick smärtlindring och medicin som han ska hämta ut. ❤️

Idag ska jag bara vara hemma i solen. Helgen har varit bra men jag har tagit ut mig för mycket, alldeles för mycket. Så i lördags blev jag dålig på kvällen och hyperventilerade och blev dålig på söndagen. Och igår gjorde jag för mycket 😳 så dumt, jag vet, jag va  inne i stan och skulle bara följa med Marita och åka hem sedan va tanken. Men efter det åkte vi till Maxihuset och tittade på glasögon till mig 😨 Sen fick jag åka jag upp till akuten med Hampus till akuten. Stefan har redan åkt hem.

Så igår kväll mådde jag inget vidare alls. Då va jag dålig. Men idag är jag okej ändå. Jag ligger och ska inte göra något idag.

Jag följde ju med Marita och provade peruk igår.

Måste ju säga för första gången att vi är väldigt lika på korten 🥰❤️

Det kommer att bli en mörk peruk och en huvudbonad ❤️

Nu ska jag ringa och kolla hur Hampus mår ❤️

Kram till er ❤️