Hampus negativt svar

4 april, 2021 4 Av Ingela Fohlin

Hampus har fått svar nu, han har inte covid konstigt nog.

Jag mår skit om vartannat. Enda stunden tänker jag att skönt nu vänder det snart för att i nästa stund ha svårt att andas och ha så ont över allt. Det gör verkligen ont. I går kväll kunde jag inte ta mig upp till sängen benen bar mig inte helt enkelt, jätte märklig känsla. Fick total mjölksyra i benen.

Och nu fick jag svar om mammas provsvar 👍 hon hade inte heller covid så det känns jätte skönt för hon skulle ta första vaccinationen på tisdag.

Lille Elton har ett litet sår som haft blivit svullet och inflammerat så vi fick plåstra om honom lite, han blev så ynklig och bara skakade stackarn när kan fick tar på sig tratten, det gick inte utan för han bet bort bandaget.

Kram till er alla och njut av solen ute ☀️😊