Hampus mår bra 🥰

Hampus mår bra 🥰

23 januari, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Nu mår Hampus bra idag, igentligen redan igår,  men då va han trött bara. Idag är han vanliga Hampus 🥰 och är rastlös och vill hitta på saker, typ som att åka in och träna 😊

Vi har slappat och inte gjort mycket idag. Vi håller oss hemma. Igår va jag bara i Husby och hämtade mat. Jag beställde online på Ica kvällen innan. Kanon bra att göra så, så smidigt 👍😊 och de bjöd på en chokladask just igår när man beställde online också 🥰 jag betalde samtidigt som jag beställde så de bara ställde ut påsarna åt mig igår.

Både Stefan och jag mår bra än så länge och känner ingeting ännu iallfall. Vi får väl se vad som händer.

Jag hittade en fin vinterbild  som jag tagit som jag la upp  ❄️ jag tog den för några år sedan efter att jag skjutsat Robin till Stegeborg, till skolan.

Kram till er alla ❤️