Hampus har covid 🙄

20 januari, 2022 14 Av Ingela Fohlin

Nu är Hampus sjuk i covid, vi tog test ikväll, alla tre. Stefan och jag med, men vi har det inte och mår inte dåligt än iallafall. 😱 Hampus började i morse med att spy flera gånger och det fortsatte under dagen. Vi trodde att han hade fått någon matförgiftning av suchin han åt igår. Men så va det inte 😳 hoppas att han inte blir för dålig bara. Han blir aldrig sjuk annars. Nu har han feber, ont i huvudet och spyr så fort han dricker eller försöker äta något. Så nu mår han inte bra alls. Jag blir lite rädd faktiskt för att bli sjuk i det, måste jag erkänna. Jag vill inte, inte en gång till. Jag är ju inte så stark i min kropp direkt. Men det går nog inte utan att bli smittad känns det som eftersom omikrone är så smittsam. Så det är bara att vänta och se.😱

När jag träffade Marita idag så berättade jag att jag såg på fb en minnes bild/text från 2016 det här datumet att jag va så himla dålig och mådde så dåligt av cellgifterna. Jag va så sjuk i hela kroppen.  Så då tänkte jag i morse när jag satt i bilen att om jag klarade av att få så höga doser av cellgifter och va så dålig, då borde jag klara av utmattningen som jag har nu så det ska jag bara fixa. 😊🥰 Även om det tar tid. Då får det göra det.  Jag har viljan och styrkan att klara det, det vet jag, jag måste bara få deppa ihop ibland.
Nu sitter vi i karantän,  Stefan och jag i fem dagar. Så ni vet vad vi gör 🙃 Vi får hoppas att Hampus mår lite bättre i morgon. Han och Stefan sover nu och jag ligger i soffan och tittar på serier. Nu kollar jag på en serie på SVT som Lena rekommenderade Vigil heter den. En miniserie, den verkar bra. 👍

Kram till er alla ❤️