Hampus födelsedag idag ❤️

Hampus födelsedag idag ❤️

27 juli, 2021 14 Av Ingela Fohlin

Idag är det Hampus dag och jag älskar honom oändligt ❤️

Allting blir så känsloladdat, jag önskar att Robin fanns här hos oss idag. 😢❤️ eller rättare sagt alltid, jag vill ha honom här nu ❤️

När vi varit iväg nu det här dagarna så har det varit fantastiska dagar men också så smärtsamma för jag har haft sån ångest under de här dagarna omvartannat. Tror att det beror på att förra året va vi iväg på semester med Stefans syskon och Robin va med och han älskade dem och nu vad vi iväg utan honom. Jag tror att vi saknade honom allihopa. Ibland är det bara så svårt att hantera, nu gråter jag, men jag kommer se ta tag i mig själv och se till att Hampus får en underbar dag för det är han värld.  Jag  är så glad att Hampus va med oss i helgen och att vi haft en så mysig tid tillsammans. Han har trivts och det har känts så bra. Det är tid som jag kommer att minnas, vi alla tror jag. Jag har verkligen tagit till vara på alla stunder. ❤️  Det har bara varit så känslosamt, ens stunden är jag bara så glad över att vi alla är tillsammans för att i nästa bara gråta och sakna Robin så otroligt mycket  ❤️. Det är ju första sommaren utan Robin 😢 med alla minnen.  Jag försöker att tänka på hans kloka ord i tatueringen. ”Va med dem jag älskar gör mig så lycklig och lev så länge du kan ”  Jag försöker verkligen Robin ❤️ att leva efter dina ord och tankar ❤️

Vår älskade Robin ❤️ så helt galet klok han va ❤️

Igår åkte Hampus och jag och handlade till idag och tänker man på att bara njuta av tiden tillsammans så spelar det ingen roll vad man gör. Vi hade en mysig tid tillsammans även om vi bara handlade. Så tänk på att ta tillvara på all tid ❤️

Nu sitter jag i soffan och tittar på nya avsnitt av Suits på  Netflix, jag orkar inte göra något idag för omväxlingens skull 😊🌺 så jag ska ta en ny kopp kaffe och se klart ett avsnitt till innan Stefan kommer hem. Jag har sett 7 avsnitt nu, såg fem igår kväll 😊

Ta hand om er ❤️ och kram till er alla