Hampus 25 ❤️ i onsdags

Hampus 25 ❤️ i onsdags

31 juli, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Jag har ju inte skrivit att Hampus fyllde 25 år i onsdags ❤️🎉🥂 vad jag älskar honom ❤️ ❤️ ❤️ han är fortfarande min lilla pojke som jag bara vill ha hemma ❤️
Vi va hemma hos honom på eftermiddagen och firade honom hemma. Jag är så glad över att han fixar att bo själv nu ❤️ och han har det så fint. Jag är så stolt över honom.

Jag blev hemma igår kunde inte åka iväg. Mår sådär idag också. Men I morgon är det säkert lite bättre. Jag måste ju också testa mig fram för jag blir ju bättre och bättre och orkar mer men det är svårt att veta hur mycket, så jag får nog räkna med bakslag så här. För annnars kommer jag ingenstans. Visst det va tråkigt att jag inte kunde åka till Stefan och Hampus igår men jag visste att de hade det bra och hade det mysigt så det är det viktiga ❤️ jag hade det bra ändå ensam 🥰☀️ i solen och värmen.

Såg att det ser lite tomt ut på väggarna hos Hampus på bilden nedan.🙃 Måste hjälpa honom att få upp tavlorna 😊

Kram till er alla ❤️