Hampus ❤️

Hampus ❤️

9 februari, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Vår älskade Hampus ska nu flytta in till stan. Till Stenstorp tror jag att det heter. Det nya området innan Klockartorpet. Igår va han och jag och tittade på en lägenhet där. Jätte fin och han ville flytta in med en gång 🥰
Han är redo nu för att bo själv. Han har vuxit så enormt mycket och tar så mycket ansvar hemma . Så vi är så glada för hans skull. ❤️ Men samtidigt så vill jag ha kvar honom hemma. Det kommer att bli enormt tomt utan honom här hemma. 😢
Det blir så långa dagar för honom som det är nu när han tränar varje dag också.   Han åker 7,30 bussen och kommer hem med 19,30 ibland har han redan med 05 bussen på morgonen.

Så nu måste han leta efter säng, soffa, soffbord, ja allt 😊 förut lite kökssaker som han har redan. Vi tänkte att hans grejer i hans hus får vara kvar så han har något när han kommer hem till oss.

Nu är det inte så lång tid kvar för äggen att kläckas i maskinen 🐣🐥 det ska bli så spännande. Konstigt nog så började en av våra anktjejer att ruva så nu har hon legat i två dagar. Hon ligger på 4 ankägg och 2 höns ägg. Så vi får se om hon fortsätter 🥰. Ingen av dem har gjort det tidigare så vi får se.

Jag är fortfarande så himla trött. Så nu ligger jag i soffan och slötittar på tv.

Stefan kommer hem snart om nån timme.

Kram till er alla ❤️