Guldfynd

30 december, 2020 18 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ och skriver till er ❤️ Stefan och Hampus sover. Jag har tänt ljusen i Robins rum som jag brukar på kvällen / natten. Idag har varit en rätt jobbig dag. Mycket känslor ❤️ det har varit jobbigt och så tomt utan Robin.❤️ Hampus och jag åkte in till stan på förmiddagen för att fixa hans klocka som han köpte innan jul, batteriet hade lagt av. Vi passade då på att köpa en chokladask till personalen som jobbar på Guldfynd på Maxi huset. Det är så himla underbara där.❤️ Vilka underbara härliga mänskor, jag har väl berättat tidigare om dem och idag hade jag på mig mitt armband som jag fick av dem i julklapp i silver med tre hjärtan som va vi sa hon, Stefan, Hampus och jag ❤️ jag / vi blir så glada, de har berört oss så mycket alla i vår familj. De har alltid varit så gulliga mot oss när vi kommit in till dem och det har visat sån ärlig omtanke för oss. Vi har känt att de verkligen bryr sig om oss, tänker på oss ❤️ Hon blev jätte glad när vi kom och lämnade chokladen Hampus och jag.

Det känns så himla tomt utan Robin ❤️😢 hela tiden 😢 varför hände det Robin … Varför Robin… 😢 Han hade lidit och kämpat så länge… ❤️ Det är så smärtsamt och det gör så ont hela tiden… Varje minut, varje sekund..

Jag vill ha honom hos mig ❤️ det går aldrig att föreställa sig eller förstå den smärtan och den tomhetet vi känner. Även om vi förstod att det aldrig skulle gå vägen i slutet så går det inte att föreställa sig hur smärtsamt det skulle vara att förlora vår älskade Robin ❤️ Det är det värsta man kan vara med om som förälder. Livet kommer aldrig att bli detsamma utan Robin. Vi måste bara lära oss att leva ett liv utan honom. Hur ska man finna glädje.? Jag vet vi måste…. en del dagar är lättare än andra och vi måste bara få låta det vara så också för att överleva och tillslut kunna leva.

Kram till er alla ❤️