Glasögon 😎

Glasögon 😎

17 juli, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Jag åkte in igår till specsaver för att kolla min syn. Jag är översynt och har ett litet brytningsfel och behöver ha 2,5 i läsglasögon. Så jag behövde ha progressiva glasögon. Jag va på synoptik på Maxi för några veckor sedan och då skulle ett par progressiva till mig gå på över 16 000 så då kände jag att behövde kolla runt lite. Jag ringde också till Direktoptik och det skulle kosta runt 10 000, då skulle jag också få två par och ett par solglasögon. Så det va betydligt bättre. Genom mitt jobb så får jag rabatt på glasögonmagasinet, med rabatten skulle det gå på runt 6500 för progressiva för ett par.
Nu igår på specsavers så sa de att jag får ett par vanliga progressiva glasögon och ett par solglasögon i progressivt glas för cirka 3000😊👍 så nu blir det där. Jag  kunde också få ett par läsglasögon till halva priset om jag ville ha det. Det gäller att kolla runt verkligen 😊

Jag va inne istan igår och hade två ärenden och va borta cirka 3-4 timmar sammanlagt med resan. Det gjorde att jag blev liggandes i stan resten av dagen /kvällen. Det blev för mycket intryck. 😨 att det tar sån tid…. Så det blev inget mer för mig igår. Ibland är det verkligen jobbigt när jag vill så mycket. Bara och stanna på vägen hem och ta en fika hos en vän ❤️ det går inte.

Jag känner att jag börjar bli nervös för röntgen svaret. Det är väl för att det börjar närma sig.
Det är bara att hoppas att det är bättre än förra gången 🙏

I Mitt växthus bara växer det galet mycket. Jag / vi hinner inte med att äta upp allt. Jag Skrev ut på en Arkösunds sida på Facebook om det va någon som ville ha lite grönkål och dill kronor. Är någon av er i närheten här får ni gärna komma in och hämta lite.

Kram till er alla ❤️