Glasögon 😎

Glasögon 😎

17 juli, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Jag Äkte in igÄr till specsaver för att kolla min syn. Jag Àr översynt och har ett litet brytningsfel och behöver ha 2,5 i lÀsglasögon. SÄ jag behövde ha progressiva glasögon. Jag va pÄ synoptik pÄ Maxi för nÄgra veckor sedan och dÄ skulle ett par progressiva till mig gÄ pÄ över 16 000 sÄ dÄ kÀnde jag att behövde kolla runt lite. Jag ringde ocksÄ till Direktoptik och det skulle kosta runt 10 000, dÄ skulle jag ocksÄ fÄ tvÄ par och ett par solglasögon. SÄ det va betydligt bÀttre. Genom mitt jobb sÄ fÄr jag rabatt pÄ glasögonmagasinet, med rabatten skulle det gÄ pÄ runt 6500 för progressiva för ett par.
Nu igĂ„r pĂ„ specsavers sĂ„ sa de att jag fĂ„r ett par vanliga progressiva glasögon och ett par solglasögon i progressivt glas för cirka 3000😊👍 sĂ„ nu blir det dĂ€r. Jag  kunde ocksĂ„ fĂ„ ett par lĂ€sglasögon till halva priset om jag ville ha det. Det gĂ€ller att kolla runt verkligen 😊

Jag va inne istan igĂ„r och hade tvĂ„ Ă€renden och va borta cirka 3-4 timmar sammanlagt med resan. Det gjorde att jag blev liggandes i stan resten av dagen /kvĂ€llen. Det blev för mycket intryck. 😹 att det tar sĂ„n tid…. SĂ„ det blev inget mer för mig igĂ„r. Ibland Ă€r det verkligen jobbigt nĂ€r jag vill sĂ„ mycket. Bara och stanna pĂ„ vĂ€gen hem och ta en fika hos en vĂ€n ❀ det gĂ„r inte.

Jag kÀnner att jag börjar bli nervös för röntgen svaret. Det Àr vÀl för att det börjar nÀrma sig.
Det Ă€r bara att hoppas att det Ă€r bĂ€ttre Ă€n förra gĂ„ngen 🙏

I Mitt vĂ€xthus bara vĂ€xer det galet mycket. Jag / vi hinner inte med att Ă€ta upp allt. Jag Skrev ut pĂ„ en Arkösunds sida pĂ„ Facebook om det va nĂ„gon som ville ha lite grönkĂ„l och dill kronor. Är nĂ„gon av er i nĂ€rheten hĂ€r fĂ„r ni gĂ€rna komma in och hĂ€mta lite.

Kram till er alla ❀