Gamleby och Vadstena

Gamleby och Vadstena

30 maj, 2022 10 Av Ingela Fohlin

Vi har haft en skön helg med sol och regn omvartannat ☀️ Jag va lite rädd att det skulle bli för mycket att vara borta i flera dagar. Men det har gått bra ändå. Stefan har varit gullig och oftast gjort mat. Eftersom vi varit på husbilträff så va det så mycket härliga människor där,  så Stefan har kunnat vara ute och träffat dem och jag har kunnat vila i husbilen. ❤️🥰 Visst har jag varit trött, men jag har lyssnat på kroppen och gått in och lagt mig efter en stund. På kvällarna har jag kunnat vara med ett tag och sedan lagt mig efter cirka två timmar och Stefan har kunnat stanna kvar 🥰 Så det blev en skön helg och det känns inte värre utan nästan lite bättre för jag har ändå varit uppe lite mer än vad jag orkat hemma känns det som.

I lördags åkte vi till Vadstena för Marita och Uffe va där ❤️ så det va mysigt att träffa dom också och det hade två vänner där som de va med 🥰

Jag är långt ifrån bra men ändå på rätt väg (i snigel fart)😊 jag kunde ju inte ta en cykeltur  runt omkring i området eller sitta uppe på kvällen eller ta en springtur, eller bara sitta och prata ett par timmar. Men jag klarade av att åka iväg och va med korta stunder 🙏😊

Jag har försökt att inte tänka på  röntgen och tror att varit lite lättare när vi varit iväg eller bara gjort något än för mig än att bara ligga i soffan. Vissa dagar har jag ju inte kunnat göra annat för jag mått så dåligt. Men nu jag har ju haft lite bättre dagar ändå ❤️ så det har varit skönt ändå ❤️

Tog en massa fina kort.

Kram till er alla ❤️