Fyra små kycklingar nu 🐥

Fyra små kycklingar nu 🐥

17 februari, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Det kom två stycken kycklingar till i natt 🐣 så nu är det fyra stycken. Nu får vi se om det blir några ankbebisar (ällingar) senare. Så spännande och roligt. 🐥🥰

Igår va jag på skolan en stund. Jag skulle nog inte ha åkt dit. För jag har inte mått så bra efter i måndags, jag låg ju hela dagen i tisdags och trodde att det skulle hjälpa men det hjälpte inte. Jag tog ut mig för mycket när jag åkte in till stan i måndags och känner fortfarande av det. Jag hade tänkt att jag skulle åkt idag på eftermiddagen till skolan en liten stund bara, men det går inte. Nu får jag vara hemma och titta på kycklingarna. 🐥 Jag hoppas att Stefan får med sig pallkragar hem idag och värmeplattan. För idag ska vi ta ut dem ur maskinen. Om den inte har kommit, värmeplattan, fick vi låna en av en kompis för de måste ha värmen nu första tiden.
De är så söta när jag går förbi så ser de mig och piper och vill ut 😊

Jag hoppas att ni kan se klippet nu på dem 😊
IMG_5571