Fredag / samtal med läkare Dr Kalden

10 maj, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Sitter just nu på ett café och har avslutat behandlingen som tog ett abrupt slut igår kväll. Allt kändes jättebra i onsdags efter alla behandlingar som bestod av tarmsköljning, en typ av bloddoping, upphettning av bröst området, mineraler och vitaminer intravenöst och avslutades med cykling med syrgasmask. Allt kändes jätte bra, men givetvis väldigt trött efter dagen. Men gårdagen fixade jag inte, min kropp sa ifrån. Vi skulle starta med uppvärmning av hela kroppen och jag fick kortison och insulin och samtidigt curcumin intravenöst. Men bara 5 minuter efter påbörjad behandling sa kroppen ifrån och jag fick utlösande kramper och kroppen temperaturreglage slutade fungera. Det pågick hela dagen och ingen visste vad som utlöste dessa kramper.

Vi fick ta en taxi hem till hotellet senare på kvällen och jag var väldigt rädd av vad som hänt mig. Så med ett samtal idag gemensamt med min erfarenhet och läkarens bedömning måste vi lyssna på kroppen och avbryta behandlingen.

Stefan har landat i Berlin och det ska bli väldigt skönt att få krama och träffa honom och sen släppa iväg Malin hem till Sverige igen.

Jag och Stefan ska nu ta några dagars vila i Berlin och bara leva här och nu, och släppa kampen om överlevnad för att sen åka tillbaka hem till Sverige och kämpa på att få kvalitet på mitt liv

Kram alla som tror på mig. Ni alla består av en pusselbit som får tavlan att se hel ut när den pusslats färdigt ❤️❤️❤️