Fredag och soffläge

19 mars, 2021 16 Av Ingela Fohlin

Hej på er alla ❤️
Förlåt att jag inte har skrivit till er tidigare. Jag har ärligt talat inte orkat och känt att jag bara har mått skit.
Men nu har jag tagit tag i mig själv igen. Jag tror att vi bara måste få deppa ihop ibland, bara det inte blir för länge och att vi tar tag i oss själva igen.❤️

Jag har bara tyckt livet varit piss och inget är roligt när inte Robin är med oss. Så tungt har det varit och jag saknar honom så otroligt otroligt mycket ❤️❤️❤️ dagarna har bara gått och jag har jobbat ändå. Alla underbara elever vi har på skolan har gett mig energi. Ni kanske tänker att det måste vara jobbigt att jobba som kurator för mig. Men så känner jag inte. Jag mår bara bra av att känna att jag kan finnas där för de elever som behöver mig. ❤️ och de stunder jag mår skit stänger jag in mig en stund men det jobbet väldigt sällan när jag jobbar ändå. Det blir på eftermiddagen /kvällen som jag oftast mår skit.

Stefan är frisk nu och började jobba i tisdags. Han va och tog covid test i lördags som visade negativt. Jag började må dåligt i onsdags eftermiddag så jag har varit hemma torsdag och fredag. Men ingen feber och på dan har jag inte mått dåligt bara täppt i näsan.
Ikväll kommer Marita och Uffe och vi ska äta tacos ☀️🥰👍
Vi har gjort saker ändå. Bara för att vi måste också träffa vänner och försöka att leva. 🌺🥰

Förra fredagen va jag hos Yvonne på hennes Salong Hårslingan i Finspång och hon gjorde mig fin i håret. Sen åkte vi hem dem och käkade tacos och hade en tjejkväll.

Jag tog lite kort på salongen för jag ville visa er hur fint hon har gjort det i salongen. Det är så mysigt och avkopplande att vara där och bli ompysslad 🥰❤️

Vi fick ett varsit armband Stefan, Hampus och jag av älskade Alice med en Spotify kod på med en av Robins låtar på så fint och så häftigt. Och så fick vi en tavla med en bild på oss och en kod på den också med en av Robins låtar. ❤️❤️❤️

lite Smuts på glaset men ni ser ändå ❤️

Nu ligger jag i soffan och vilar och skriver till er. Vi har inte fått Robins EPA såld ännu.

Kram till er alla ❤️ ❤️ ❤️