Fredag och sista dagen i Linköping

6 mars, 2020 8 Av Ingela Fohlin

Igår hade vi en bra dag, det har de andra dagarna också varit. ❤️ Behandlingen gick bra för Robin och de är så gulliga på avdelningen . Efteråt träffade vi familjeterapeut Ärligt så vet jag inte om han är familjeterapeut eller psykolog . Men det spelar ingen roll för vi tycker om honom allihop.

Vi känner att vi är en hel familj och vi tar hand om varandra tillsammans. Vi har inte varit så här nära varandra som vi varit nu en bra tid, på väldigt länge och det känns så skönt. ❤️

Vi har det bra här ändå I linköping. Vi har pratat mycket om det och jag vet att många tänker på att det är Så hemskt att vi ska behöva vara här och det är det ju verkligen om vi tänker på varför vi är här. Men vi försöker att inte tänka så, för vi kan inte tänka så för då skulle vi må så dåligt, fruktansvärt dåligt. Vi kan inte tänka på hur hemskt det är att Robin har cancer i huvudet och hela ryggmärgen för då skulle vi inte göra annat än att deppa ihjäl. Och det vill vi ju inte. En dag ska vi dö, men inte idag eller i morgon, så då måste vi leva, här och nu ❤️ sen är det ju klart att vi deppar ihop, det vore ju konstigt annars. Men vi får inte göra det hela tiden. Det är en bra idé att ha en deppdag i veckan. Ibland fungerar det att tänka så faktiskt.

Vi tänker att när vi åker hit till Ronald McDonald så ser vi till att har vi en mysig tid här tillsammans och vi får så mycket tid också här tillsammans som det inte blir hemma på samma sätt. Här kan vi inte styra med andra saker som man gör när man är hemma. Och all personal här är så underbar. Vi blir så glada när vi kommer hit varje gång för vi känner oss så välkomna, alltid. ❤️ Robin känner likadant, Stefan också. Vi pratar, lagar mat, myser, spelar, ser på film. En del dagar tar det längre tid på sjukhuset men det gör ju inget för vi har ingen tid att passa. Och vi träffar olika människor här med olika livsöden. Den här veckan träffade vi en jätte härlig familj med två barn som pratade med flera gånger. ❤️ Robin tyckte också om dem och han pratade med den och barnen .

Igår åkte Stefan hem framåt kvällen och Robin och jag stannade kvar här och åt kvällsmat och såg sen en film tillsammans och åt popcorn.

Snart ska jag gå in ock väcka honom för sista behandlingen, sen åker vi hem.

Kram till er ❤️