Fredag och mår okej

5 augusti, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Jag mår inget vidare idag heller men jag är inte lika nere i humöret  som i onsdags 🥰 bara så trött i huvudet. Att skriva till er nu är det jag klarar av med några pauser och ingenting mer. Hela huvudet bara stänger ner.😨Så idag blir det lungt. Stefan kommer snart. Han började 04 i morse 😱

Det blev lite mycket igår också 🥰

Igår gick det bra på mötet. Det blev inte som jag hade tänkt från början med att börja arbetsträna. Men om tänker jag efter hur jag mår förstår jag ser det inte är hållbart. Min läkare tyckte att jag kunde börja med att åka till jobbet några dagar i veckan max men inte varje dag och så kände jag också. Hon tyckte inte att jag va resp ännu att börja arbetsträning. Det kommer jag inte att klara eftersom jag blir så dålig snabbt att bara lite för mycket. Enligt Försäkrings kassan så måste jag klara minst 10 timmar i veckan för att börja med arbetsträning. Så det va inte aktuellt ännu, det va alla eniga om. Det känns skönt ändå att inte försäkringskassan är på mig att jag måste börja jobba nu. Det känns tryggt. Nu bestämdes det att jag bara åker och hälsar på några gånger i veckan när jag känner att jag orkar. Inga krav alls och bara när jag känner ar det går bra. Sen ett nytt möte i oktober igen.
Igårkväll hade vi bestämt sedan tidigare att vi skulle träffa Lena och Marcus och gå ut och äta på kvällen. Så jag vilade hels eftermiddag efter mötet och sen va vi på Hotellet och käkade tillsammans. Vi blev bjudna av dem och hade en så jätte mysig stund tillsammans ❤️❤️❤️

Nu ligger jag i soffan och ser på serier 😊🥰
Kram till er alla ❤️