Fredag och en dag hemma för Robin

20 december, 2019 9 Av Ingela Fohlin

Idag va jag och åt frukost hos min vän som jag gjorde väldigt ofta förra omgången när jag fick cancer. Der är så mysigt att bara sitta och prata och äta frukost ❤️ det blir jag glad över. Sen åkte vi och fixade våra naglar vi ville ju vara lite fin till jul och nyår. 🎄 och så tog vi en fika såklart 🥰 Robin va hemma med Hampus så det gick bra. På vägen hem hämtade jag upp en kompis till Robin och så köpte jag med så de kunde göra ett pepparkakshus var, så duktiga, de satt mer än två timmar och pysslade med pepparkakshusen.👍

Robin har mått bra idag. Det är så skönt och det betyder så mycket för vi måste ta till vara på all tid vi har. Jag blir så glad att ha storebror hemma och gott jag vet att det betyder mycket för Robin också.

Ingen post till mig i postlådan idag heller. Kram till er ❤️