Fredag och dags för röntgen

28 februari, 2020 16 Av Ingela Fohlin

Nu sitter jag här i väntrummet med en liter vatten som sköterskan kom ut med som jag ska dricka under en halvtimme innan röntgen. Det är inget roligt det här 😢 men det är över snart igen. Sen är det bara väntan igen… Vilket Jäkla liv det här är ibland.

Jag tog en fin bild i morse från fönstret ☀️Och på lilla Milton ❤️

Så härligt det är med snön ändå. ☀️ och solen. Hampus frågade mig igår – mamma har du beställt det här sa han och pekade ut på snön 😊 han vill inte ha snö nu 😊 inte jag heller egentligen bara att det är så fint med snön.

Jag mår rätt bra ändå tycker jag nu, trots att jag sitter här i det här fruktansvärt tråkiga, deprimerande väntrum 🙃

Ska erkänna att jag har slarvat Med CBD oljan, vilket inte är så bra egentligen men så är det, har tagit halv dos ungefär ett par veckor men nu har jag ökat på igen . Jäkligt dumt, jag vet…. Jag har varit lite dålig på att ta hand om mig själv. Det kan vara det som gjort att jag mått sämre på kvällarna och nätterna har jag tänkt på. Jag har tröttheten kvar också som bara kommer över mig och då känner jag mig sjuk, men sen går det över ändå. Men det är bara att erkänna och göra något åt det och det försöker jag göra nu. Så skäll inte på mig.

Oj, nu är det dags för min tur 👍

Kram till er alla ❤️