Fredag kväll

Fredag kväll

7 maj, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Dagarna bara rinner iväg. Jag har verkligen mått upp och ner. Ena stunden känns det verkligen hemskt och då tänker jag på Sons of anarchy serien i sista avsnitten när Jax inte ser någon annan utväg än att ta sig liv och åker med sin motorcykel i hög fart i fel körfält och har armarna rakt ut och bara åker rakt mot en lastbil. Så känns det ibland. Hemskt, men livet är hemskt ibland. Och en del dagar går det bra, bättre som idag, jag har varit hemma idag och suttit vid datorn och bara varit och inte pratat med någon i telefon och suttit ute i kylan med en latte för att få lite frisk luft.🌺

Sen kom Stefan och Hampus hem och de gjorde en jätte god middag till kvällen ❤️🙏 så skönt att slippa göra mat ibland och så hade de med dig lite vin hem till kvällen också ❤️

Jag tycker inte att det är roligt längre med matlagning som jag gjorde förut. Så det är så skönt när det gör mat och det blir godare också. Jag har  ju två duktiga kockar hemma 🥰

Vi fick oväntat besök igår eftermiddag 🥰 så mysigt, Pär och Pernilla kom och hälsade på och då började vi prata om att åka iväg i sommar tillsammans. Så Igår kväll bokade vi  en semester helg i Juli med Pär &Pernilla & Tuva och Yvonne, Kjell, Alice & Louise 🥰😊❤️ det ska bli jätte mysigt

I morgon ska Stefan på utbildning hela dagen och jag ska skjutsa Hampus på morgonen vid 9,30 😳 där rök min sovmorgon. Sen får jag besök och vi ska ut och gå och sen ta en fika, förhoppningsvis i lite värme ute.

Kram till er alla ❤️