Fredag idag alla hjärtans dag ❤️

14 februari, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Jäklar vad dagarna gått fort den här veckan. Robin har mått bra trots hans höga snabbsänka, han fick aldrig någon infektion eller feber så det va skönt, men det är alltid jobbigt när vi får oss det till oss. Vi tror att allt är bra för att han ser ut att må bra och så är det inte så. Just som läkaren sa att vi måste komma in om han får feber., hur viktigt det är, att vi inte ska tveka. Det handlar om att han får ju så mycket cellgifter så hans kropp är så starkt påverkad av det så den orkar inte ta hand om han skulle få feber eller en infektion och då måste vi åka in och kolla upp det till linköping och han behöver då troligtvis läggas in för att de ska ha koll på honom. De är ändå underbara hans läkare, alla där är helt underbara mot oss. Det betyder så mycket. Det känns verkligt att de bryr sig om oss. Vi försökte att inte visa Robin att vi blir oroliga men det är klart att vI tänker på det ändå , det blir en klump i magen. Man blir hela tiden medveten om skört livet är.

I går va Robin och tog nya prover och då visade det att snabbsänkan (CRP) gått ner till 27 och i tisdags låg den på 111. (Vid vanliga förkylningar eller urinvägsinfektioner ligger ett normalt CRP på under 10 och vid bakteriella infektioner som påverkar vävnader mer brukar det ligga kring 50 eller högre. Värden över 200 förekommer vid kraftiga inflammationer.) den här informationen hämtade jag från blodkollen.se . Jag kunde inte det här innan kan jag säga 🙃 man lär sig nya saker hela tiden. Tänkte att jag kunde ju förklara för er som inte visste heller. 🙃 Däremot va hans andra blodvärden inte så bra nu, inte de vita iallafall så då får vi ta bort hans ena cellgifter hemma som han skulle ta resten av veckan (cytklofosfamiden (sendoxan)för att hans kropp ska orka att börja med den nya omgången av Etoposid( vepsid) nästa vecka.Han byter ju mellan dem var tredje vecka. Och det har blivit så flera gånger att antingen drar vi ner eller tar bort i slutet på omgången för att hans kropp ska orka.

På måndag åker Stefan och Robin in och får den nya omgången med sig hem och så får han behandling också så klart.

Jag har jobbat hela veckan 👍 det känns bra. Jag blir så glad när jag känner att jag kan hjälpa andra, finnas där för dem, för alla elever. ❤️ Jag får så mycket tillbaka.

Jag har varit lite piggare ändå tycker jag. Jag behöver träna, jag vet det, bara svårt att komma igång, men jak ska ta tag i det. En gammal vän kom igår kväll och det är alltid lika mysigt att få besök, vi ses inte så ofta som vi skulle vilja men när vi pratar så är det som att vi träffades dagen innan 😊 och så fick vi fina presenter hela familjen ❤️

Idag är det alla hjärtansdag då ska vi åka till Stefans syster och bli fina i håret, nästan hela familjen 😊 Hampus är redan fin och har blivit klippt redan, sen ska vi hem till dem och äta och mysa lite innan Stefan Robin ger sig på att försöka att fixa Robins EPA i morgon förmiddag. Hoppas verkligen att det går bra. Den betyder så mycket för honom. Han är nervös för hur det ska gå för den måste besiktas inom kort också. Men Stefan är duktig på bilar👍😊 Robin ser fram emot det också att få lite ensam tid med pappa.

Nu ska jag baka en sockerfri morotskaka till Robin som han älskar 😊

Vill att ni ska veta att ni alla betyder så mycket för oss, den stöttning ni ger oss betyder så mycket, bara så ni vet. ❤️

Kram till er och tack för att ni finns ❤️