Fredag idag

Fredag idag

30 juli, 2021 8 Av Ingela Fohlin

Gud, dagarna bara rinner iväg 😊🌺 Vi har ju haft så underbar sommar med så mycket som och värme. Det passar mig Ypperligt. Hampus hade en jätte fin födelsedag och det va så mysigt med de som kom och firade honom tillsammans ❤️ det betyder mycket för oss och Hampus va så glad över att de kom, vi grillade. I onsdags jobbade jag och sen åkte Hampus och jag ner till Arkösund och vi käkade på kajen. Alltså det är så fint och så mysigt att bara  sätta sig nere vid vattnet vid bryggan i solen och värmen med en tallrik mat och bara titta ut över havet tillsammans med Hampus. Det är livskvalitet 🌺☀️
Och igår jobbade jag lite och Hampus och jag va och lämnade in hand fyrhjuling som inte vill starta 😳 inte hans moppe heller och vi vet ingen som kan fixa den heller. Så nu får den så I garaget. Vi har haft den inlämnad och så gick den i några veckor och sen inte nu. Jäkla motorer. Vet ingen som har sån otur med motorer som han. 😳

Igår hade vi en härlig dag också och mamma kom ut över dagen och Min älskade vän Lena och hennes Marcus bjöd oss på mat på Torda så vi satt i solen och regnet och där och åt gott bara va.☀️🌺 De följde med oss hem sedan för att se på våra ankor och höns som de inte har det innan och så tog vi en latte ☀️

Tänk om det fanns något man kunde göra så man slapp sova på natten så skönt det skulle vara. Då skulle jag slippa all jäkla ångest på natten.  Ibland känns det som det bara blir värre och värre och ibland går det bättre. Får se vad jag gör åt det. Ska testa lite yoga eller meditation eller avslappnande övningar tänkte jag. 👍 Jag berättar vilket som fungerar bäst när jag testat.

Jag har försökt att lägga in flera bilder men har inte lyckats ännu, vet i sjutton hur man gör och inte Stefan heller 🙄 en del gånger har jag lyckats lägga upp ett filmklipp men inte nu.  Hmm🧐

Nu ska jag jobba lite.

Kram till er alla och ta hand om er ❤️