Fredag en jobbig dag idag

17 januari, 2020 20 Av Ingela Fohlin

Idag har jag inte har en haft en bra dag. Jag har haft en stor klump i magen hela dan. Har känt mig så deppig idag … Vet att jag borde vara glad över mitt besked, men idag är jag inte det, jag känner mig inte cancer fri…Känner mig också så nervös inför måndag. Vill inte ha det här livet. Allt känns så tungt, så sorgligt… Vill bara att det ska ha varit måndag och läkaren säger att det har skett mirakel och alla metastaser är borta. Hur ska vi klara av det här.. Vi bara måste, det finns inga andra alternativ, vi bara måste klara av det. Vi har inget val. Men vi måste få ha såna här dagar som idag.😢

Det va tur att min älskade syster hade tid för mig idag hon finns alltid där när jag behöver henne ❤️ älskar henne till månen och tillbaka.

Igår jobbade jag först sen åkte Robin och jag och träffade hans mentor vid himpa för att kolla på natur bruks gymnasiet för att se om det kan vara något för Robin att söka till. Vi mötte en lärare där som visade oss runt, sen efter bra stund säger Robin lite försiktigt – jag behöver sätta mig någonstans… Oj, säger jag för jag har precis glömt bort tiden. Robin orkar ju knappt gå 100 meter och vi hade gått långt fram och tillbaka i en timme nästan, det är ju rätt stort där. Han fick sätta sig och jag gick och hämtade bilen. Han va jätte trött och hade ont i ryggen och somnade nästan med en gång när han satte sig i bilen. Stackarn, hade så dåligt samvete för honom. Han ville inte säga något för att han tyckte att läraren va så snäll och visade oss runt, älskade Robin. Han orkar inte mycket, han blir trött fort. Hur ska det bli med allt, men vi måste ju söka gymnasie iallafall och han behöver ju ha något att se fram emot. Men han sa när jag väckte honom när vi kommit hem- Det där kommer inte jag att klara mamma, det är alldeles för långt att gå för mig, jag kommer inte att klara det här. Åh, nu gråter jag …. Känns så hemskt. Jag känner som honom hur ska han klara av det här, hur ska han klara allt…. Blir han lite trött så blir han så ostadig också. Men han kämpar och kämpar och klagar nästan aldrig, han blir bara ledsen ibland när det blir för mycket för honom. Vår älskade kloka starka Robin ❤️

I morgon är en ny dag. Då tar vi nya tag och jag mår säkert bättre i morn.

Kram till er ❤️