Fredag 20 november

20 november, 2020 17 Av Ingela Fohlin

Dagarna bara går och det är svårt att hålla reda på vilken dag det är 😳 igår eftermiddag va en jobbig tid 😢 han har ju varit och är dålig på att prata nu. Han har ju svårt att få fram orden. Men då helt plötsligt fick vi ingen kontakt med honom alls. Tårarna bara rann på mig, det går aldrig att förbereda sig för vad som ska hända. Så jobbigt och så hemskt 😢 Så vad han en ett tag, sen började han att vakna till igen.❤️ Han orkar inte ha ögonen öppna längre för han är så trött säger han. Har han det så är det i korta stunder. Vi fick besök igår och han piggnade till,några vänner till honom kom och då va han med lite mer. Han hör allt vi säger så han försöker att prata ibland. Han vill fortfarande ha besök. Han har försökt att titta i telefonen men det är svårt för honom och han kan inte skriva något heller.
Framåt kvällen fick vi besök av Micke och Anna -Lena och de hade med sig tacopaj till oss och efterätt ❤️❤️❤️Så det va så skönt att inte behöva laga någon mat. Vi tittade på en film senare också.

Natten har varit bra ändå, han har sovit bra och inte varit så orolig. Både Stefan och jag låg här nere hos Robin.❤️

Idag eller rättare sagt för bara en liten stund sedan va LAH här och kollade hur det va med honom. Vi gick igenom smärtlindringen och hur pumpen med morfinet fungerar. Nu ligger sover Robin och jag ligger bredvid och skriver till er och väntar på att Marita och mormor ska komma ut med kaffe till mig. Det är helt slut. 😟 så nu är jag kaffe sugen ordentligt. Stefan åkte in till stan för att göra lite ärenden, mediciner bland annat.

Kram till er alla ❤️