Fredag

8 november, 2019 15 Av Ingela Fohlin

Så var det fredag och veckan har gått fort med diverse besök av både släkt och vänner.
han har även haft besök av elever från skolan idag och fick en massa brev från skolkompisarna.
En av dom skrattande vi galet åt och vad hen skrev går inte att skriva här men den var fruktansvärt rolig och handlade om grisarna på skolan. 😂

Det är sådant som förgyller dagen.
Han fick en robot av en klasskamrat som åker omkring på golvet med en handkontroll å är lite kul även för pappan i familjen.
Nästa vecka är det en helvecka på US och vi ska väll klara av det med kan jag tänka det finns ju inte mycket vi kan göra förutom att förlita oss på läkarvetenskapen och dom vänner och andra som finns runt om oss som Skickar sina varma hälsningar och sin värme fast vi inte umgås så ofta.
En del sitter i samma sits som vi när vi möter dom på Bond i LINKÖPING som vi träffat och pratat med och lärt känna.
En del som har samma vänner som vi fast vi inte visste något innan och som man hört när man pratat med dom så känner dom någon i vår närhet.
vi kämpar vidare med allt som tillhör denna jäkla sjukdom och som drabbar så många både stora som små och inte har någon som helst förståelse för att man inte har levt livet än utan måste poppa upp som gubben i lådan och ställa till det för alla familjer som genomgår detta (Hemskt).
Som tur är har man arbetsgivare som fattar situationen och hjälper till så gott det går i allt det hemska vi har att faijtas med i vår vardag.
imorgon kommer Bonusfamiljen från Stockholm å besöker oss och det väntar vi på trots att dom skjutit upp det ett par helger då även dom inte kan värja sig från sjukdomar å skit som bara händer. (Välkommen )

Nu sitter vi i soffan och slappar med ett glas vin å god mat som INGELA lagat med hjälp av sin syster Marita. ( Tack för maten Marita 😄).
Ingela har gjort sin röntgen och där väntar vi på svar om det går eller hur dom ska gå vidare i behandlingen.
Trots allt som händer så är vi här och nu å vi mår bra för stunden.