Första dagen utan smärtlindring

10 december, 2019 13 Av Ingela Fohlin

Nu mår jag rätt bra efter operationen☀️, idag va första dagen utan några starka tabletter. Det känns jätte skönt. I helgen hade jag ont och tyckte att det va jobbigt men nu känns det bra och det ser bra ut också, förutom att jag har ärr över hela det bortopererade bröstet förstås 😱 men vad gör det 😉 Ett bröst mot ett liv, det gör mig faktiskt ingenting om att jag inte har något bröst eller att jag har en massa ärr, det betyder ingenting, absolut ingenting .

Nu kan jag röra mig bättre i sängen också när jag sover. Det har gjort så jäkla ont annars när jag försökt att röra mig. Jag har heller inte gjort så mycket, jag har försökt att tänka på att inte använda den ar e oviktigt det har gått hyfsat bra för att vara mig tycker jag 😊👌Nu väntar vi bara på svar efter tumören vad som kommer att hända. Känns så bra och så skönt att den är borta nu… jäkla cancer tumörer. Kram till er alla ❤️