Firade med ett glas vin 🍷

15 januari, 2020 13 Av Ingela Fohlin

Robin och jag åkte trötta men glada till maxihuset och firade med en bakad potatis med smögenröra. Det känns jätte skönt just nu ❤️ det känns som jag kan pusta ut ett tag nu och så får vi se vad de säger nästa vecka. Vi tog ett välförtjänt glas vin i kväll 🍷

De ringde från Bond på eftermiddagen och gav oss bra nyheter också gällande Robin. Hans blodvärden va mycket bättre nu så vi kan höja dosen till normalt igen. Och då gav de bra besked gällande hans röntgen svar.👍 vi får reda på det på måndag ändå. Så då Går vi först till pnut vid 11,00 för att träffa läkaren där för att se hur allt har fungerat för Robin. Sen får vi besked efter lunch… Usch… Vill men inte vill..

Men nu försöker vi glömma bort det ett tag och är glada för min skull ❤️ och det är bra att hans blod värden är bra. Tror ärligt att det hjälpt med grönsaks juicen som vi druckit mer av nu, han har fått mer än förut och blutsaften, jag sänkte den till en tesked eftersom vi inte visste om det va det som gjorde att han blev dålig i magen eller inte eller om det va msm som blev för mycket.

Kram till er alla ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ så glad just nu 😊